Yves Ghys leidt Pozyx Americas

Dit artikel delen:

Yves Ghys zal voortaan als president de Amerikaanse afdeling van Prozyx leiden. Er wordt uitgekeken naar een nieuwe chief commercial officer.

Pozyx, de specialist in ultrabreedbandoplossingen voor de maakindustrie met nauwkeurige positioneringstoepassingen is zes jaar geleden opgericht als een spin-off van de universiteit van Gent. Eerder dit jaar opende het een eerste kantoor in Greenville, South-Carolina, in de Verenigde Staten. Yves Ghys zal voortaan die Amerikaanse activiteiten leiden.

Hij maakte in de lente van vorig jaar een opmerkelijke overstap na vijftien jaar Proximus om dan bij een scale-up als Pozyx aan de slag te gaan.

Pozyx wordt geleid door ceo en oprichter Samuel Van de Velde. Het telt ruim drieduizend klanten in tachtig landen. Referenties zijn onder andere Imec, Honda, Airbus, ArcellorMital en het prestigieuze MIT. Een van de investeerders is Jos Sluys (ex-Arinso).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-08-31T12:10:00.000Z Luc Blyaert
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.