Lode Maris krijgt topfunctie bij Unit4

Unit4 Regional president West-Europa

Lode Maris

Lode Maris maakt opnieuw een stap binnen Unit4. Zijn nieuwe functie bij de erp-leverancier is regional president voor West-Europa.

Lode Maris studeerde aan de hogeschool in Hasselt. In juni 2002 ging hij aan de slag bij Sage als consultant. Een kleine vier jaar later werd hij aangetrokken door Full Speed Systems als financial consultant. Zijn loopbaan bij Unit4 start in september 2007, eerst als sales executive, later als accountmanager en vanaf 2014 sales manager Belux. 

In januari 2019 wordt hij managing director Benelux met bevoegdheid voor Centraal-Europa. Sinds begin dit jaar is Maris verkoopdirecteur voor Centraal en West-Europa. Sinds kort is hij nog eens gepromoveerd, deze keer dus tot regional president West-Europa.  

Unit4, het vroegere Unit4 Agresso, werd in 1980 opgericht. In 2021 is het in handen van het private equity-bedrijf TA Associates.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-09-27T10:54:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.