Wim Lespoix verhuist opnieuw naar security

Dit artikel delen:
verkoopdirecteur Damovo

Wim Lespoix gaat aan de slag als head of operations bij het securitybedrijf Spotit uit Merelbeke. Hij vindt er enkele ex-collega’s terug van Nextira One.

Wim Lespoix volgde elektronica aan de Hogeschool Limburg en startte in de lente van 2002 bij Damovo als accountmanager. Twee jaar later, in de zomer van 2004, trok hij naar NextiraOne waar hij gedurende acht jaar doorgroeide tot coo Benelux. De ex-Alcatelonderneming werd overgenomen door Dimension Data (nu NTT) en in april 2015 koos Lespoix voor Westcon waar hij als sales director security verantwoordelijk was voor EMEA.

In de herfst van 2020 koos hij als sales director opnieuw voor z’n roots bij Damovo. Managed (security) services blijft echter z’n ding en dus wordt hij head of operations bij Spotit, goed voor zo’n honderd werknemers en een omzet van twintig miljoen euro.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-10-06T10:06:00.000Z Luc Blyaert
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.