Wim Lespoix meldt zich als verkoopdirecteur Damovo

Dit artikel delen:
verkoopdirecteur Damovo

Wim Lespoix keert terug naar zijn begincarrière en treedt aan als sales director bij Damovo. Bijna twintig jaar geleden begon hij er als accountmanager.

Wim Lespoix was de jongste twaalf maanden vooral bezig met een golfproject in de buurt van Tervuren maar ‘ik kan de ict niet missen. En met het project van de integratie van Unify in Damovo kwam er plots een geweldige uitdaging naar boven’.

Sinds begin deze maand is hij dus opnieuw aan de slag bij Damovo waar hij van 2002 tot 2004 accountmanager was. Toen stapte hij over naar NextiraOne waar hij doorgroeide tot coo en Benelux en country manager. Na de overname van NextiraOne door Dimension Data (het huidige NTT), werd hij verantwoordelijk voor de groei in onder andere datacenters, security en netwerkinfrastructuur.

In de lente van 2015 koos hij voor Westcon waar hij sales director werd voor de Benelux en later director vendor management security voor de EMEA-regio. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-09-14T13:17:00.000Z Frederic Petitjean