Dieter De Pauw verruilt Proximus voor Orange

Dit artikel delen:
Director B2B Corporate Orange

Na bijna 18 jaar Proximus kiest Dieter De Pauw voor Orange waar hij director B2B Corporate, Partners en Business Sales wordt.

Economist Dieter De Pauw kwam in 1995 in de ict-sector terecht, eerst bij Comparex, later bij MBS, Getronics en INS. In de lente van 2004 wordt hij aangetrokken door Telindus als account manager voor grote ondernemingen in de industriesector. Na de overname door Proximus in 2006 wordt hij er verkoopdirecteur voor corporate ondernemingen en verantwoordelijk voor het indirecte kanaal. 

Vanaf 2016 leidt De Pauw bij Proximus het customer experience-programma om dan twee jaar later door te groeien tot verkoop- en marketingmanager voor de zakelijke glasvezelklanten. Bij Orange krijgt hij nu een topjob aangeboden en moet hij zorgen voor de groei van het B2B Corporate segment. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-01-03T10:09:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.