Johan Lybaert naar Atos

Dit artikel delen:

Johan Lybaert kiest voor Atos. Hij zal zijn ervaring toespitsen op het contract met de Vlaamse Gemeenschap. Atos was een van grote winnaars van de een-miljard-euro-overeenkomst met Digitaal Vlaanderen.

Johan Lybaert werd tot ieders verbazing na ruim veertien jaar bedankt voor zijn diensten aan Cegeka. Hij was de oprichter en de bezieler van de Agile Software Factory en tevens meer dan vier jaar de Belgische voorzitter van het Agile Consortium Benelux.

Na zijn studies aan de militaire school begon hij in 1990 als cio deputy bij de Rijkswacht. In 1994 startte Lybaert bij Proximus als program manager en groeide door als senior investment manager. In 2003 werd hij cio van de mobiele operator Base (nu Telenet). Na enkele posities bij Ardatis, VDAB en de Rijksdienst voor Kinderbijslag, begon hij in 2007 bij Cegeka.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-01-19T09:49:00.000Z Luc Blyaert
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.