Bruno Ronsse leidt Partena Professional

Dit artikel delen:

Bruno Ronsse, de gewezen country manager van Econocom, wordt de nieuwe ceo van hr-bedrijf Partena Professional. Hij vervangt er Michel Halet die besloten heeft volgende zomer op te stappen.

Ronsse krijgt daardoor een overgangsperiode om de digitale transformatie te versnellen. Partena Professional telt zo’n 1.800 medewerkers die 135.000 starters en 81.000 ondernemers ondersteunen.

Bruno Ronsse begon zijn loopbaan in 1997 bij Global One, maar switchte al snel naar BT waar hij gedurende ruim vijftien jaar doorgroeide van verkoper tot country sales director. Na een sabbatical trok hij naar Econocom, eerst als managing director services Benelux en dan als country manager Belux. Sinds begin 2020 was hij aan de slag als chief revenue officer bij Smart Parking & Green Mobility Management.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-02-01T11:47:00.000Z Luc Blyaert
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.