Jan De Bock neemt toorts Delaware Belux over

Dit artikel delen:

Jan De Bock, die ruim zeventien jaar bij Delaware werkt, wordt de nieuwe managing director van de Belux-organisatie. Hij volgt Patrick Andersen op.

Delaware houdt zo vast aan het principe dat topfiguren om de vijf à zes jaar vervangen worden. Luc Van Aelbroeck werd in 2003 de eerste managing director, in 2009 volgde Jan Delaere en in 2016 Patrick Andersen. Jan De Bock, die een master informatica op zak heeft van de universiteit van Gent, neemt nu de toorts over.

De Bock heeft zijn drie voorgangers meegemaakt als managing director. Hij begon in september 2004 als analist, groeide twee jaar later door als consultant en werd in de winter van 2015 senior manager. Sinds januari 2018 is hij partner bij Delaware International.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-02-03T11:06:00.000Z Luc Blyaert
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.