Keller and Heckman haalt securityspecialist in huis

Dit artikel delen:

Peter Craddock.

Het internationaal advocatenkantoor Keller and Heckman LLP breidt zijn focus op de Europese Unie uit met bijkomende expertise rond privacy en cyberbeveiliging. Het gaat meer bepaald om de strategische toevoeging van Peter Craddock als partner in zijn kantoor in Brussel.

Craddock heeft een uitgebreide internationale praktijk op het gebied van privacy, gegevensbescherming, cyberbeveiliging, e-commerce en softwarecontracten. Hij adviseert klanten over data- en technologiekwesties, helpt hen te voldoen aan complexe wet- en regelgeving op het gebied van privacy en staat hen bij in procedures voor de gegevensbeschermingsautoriteiten en de rechtbanken.

Keller and Heckman is een internationaal advocatenkantoor met een brede praktijk op het gebied van regelgevingsrecht, openbaar beleid en procesvoering. De komst van Craddock verlegt de focus dus ook naar privacy en cyberbeveiliging.

‘Voordat Peter advocaat werd, was hij een softwareontwikkelaar, wat de basis vormde voor zijn juridische carrière op het gebied van privacy en gegevensbescherming’, aldus Sheila Millar, een partner in de praktijk van het kantoor op het gebied van privacy, gegevensbescherming en digitale media.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-02-24T12:08:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.