Michel Vandaele wordt 5G-manager bij Orange

Dit artikel delen:

Michel Vandaele

Bij Orange Business is Michel Vandaele gepromoveerd tot manager van het verkoopteam voor 5G, iot en machine-to-machine (m2m). Hij werkt bijna tien jaar bij Orange.

Economist Michel Vandaele begint zijn loopbaan bij BMW België waar hij zes jaar de dienst uitmaakt. In 1999 komt hij in de ict-biotoop terecht, eerst als netwerkingenieur bij Plug ’n Go en vervolgens als general manager van Saberpoint. In januari 2003 versterkt hij het team van Traff-X als customer relation manager om dan drie jaar later naar de Chinese leverancier Huawei te verhuizen als key accountmanager.

Diezelfde rol speelt hij ook bij NextiraOne. In de winter van 2010 trekt hij naar integrator Everis als operations directeur om dan in de zomer van 2012 bij Orange Business aan te meren. Daar groeit hij door van major accountmanager tot manager van het sales specialist team & partnerships. Sinds kort is Michel Vandaele dus manager van het verkoopteam 5G, iot en m2m.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-03-09T12:36:00.000Z Luc Blyaert
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.