Kurt De Ruwe cio bij AkzoNobel

Dit artikel delen:

Kurt De Ruwe is bij de Nederlandse multinational AkzoNobel aangetrokken als de nieuwe chief information officer. Hij heeft bijna 25 jaar ervaring als it-topman.

De Ruwe studeerde aan de universiteit van Antwerpen toegepaste economische wetenschappen met een specialisatie in kwantitatieve economie. Hij begon zijn loopbaan in de zomer van 1991 als businessanalist bij iBM en later bij het Mobil-coördinatiecentrum. In 1993 ging hij van start bij Huntsman en groeide er door tot global it-director. In de lente van 2007 trok hij naar Bayer MaterialScience als chief information officer waar hij het volledige businessproces hertekende op basis van een geïntegreerde SAP-oplossing. 

Zowat zes jaar later bekleedt hij dezelfde functie bij Philips Lighting, het latere Signify. Sinds kort is hij bij AkzoNobel aan de slag. Akzo Nobel is gespecialiseerd in verven en lakken. Het hoofdkantoor bevindt zich in Amsterdam met activiteiten in tachtig landen. In 2020 bedroeg de omzet bijna negen miljard euro.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-05-19T12:14:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.