Jonas Dhaenens ceo af bij Team.Blue

Dit artikel delen:
Jonas Dhaenens

Jonas Dhaenens, de oprichter van internet- en hostingbedrijf Team.Blue, het vroegere Combell, schuift z’n rol als ceo opzij. Hij wordt definitief vervangen door Claudio Corbetta die al plaatsvervangend directeur was.

Jonas Dhaenens wordt president van de groep die met 2,5 miljoen klanten een omzet draait van zo’n 450 miljoen euro en actief is in vijftien landen. Hij wordt ook het aanspreekpunt voor investeerders. Jonas Dhaenens werd in 2019 door Computable verkozen tot IT Person of the year. Team.Blue heeft een waardering van één miljard euro en is daarmee een van de Belgische unicorns, samen met Odoo en Collibra.

De managementwissel gaat ook gepaard met een bijkomende investering van HG Capital. Hoe groot dat bedrag is wordt niet vermeld. Dawn Marriott, partner van HG Capital wordt uitvoerend voorzitter van Team.Blue. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-07-07T12:40:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.