Béatrice de Mahieu nieuwe ceo BeCode

Dit artikel delen:

Béatrice de Mahieu wordt de nieuwe topper van BeCode dat software-opleidingen biedt. Zij volgt Karen Boers op die in februari opstapte. Yvan Keuller was sindsdien ceo ad interim.

De Mahieu was tot voor kort de ceo van het Brusselse startupcentrum Co.Station. Sinds de overname door Nova Reporta is ze verantwoordelijk voor innovatie. Vijf maanden geleden werd ze opgenomen in de raad van bestuur van Proximus. De Mahieu studeerde marketing en advertising bij de Brusselse hogeschool IHECS. Ze is eveneens bestuurslid bij Fintech Belgium en Slimme Regio Vlaanderen.

In maart 2021 haalde BeCode nog 2,5 miljoen euro op. De ambitie was om tegen 2024 liefst 1.500 kandidaten per jaar een codeeropleiding aan te bieden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-08-25T10:04:00.000Z Luc Blyaert
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.