Menno Koehoorn verruilt Salesforce voor ServiceNow

Dit artikel delen:
Menno Koehoorn

Menno Koehoorn is door ServiceNow aangetrokken als senior services account executive verantwoordelijk voor België, Luxemburg en Denemarken binnen het Europe North team. Hij komt over van Salesforce.

Menno Koehoorn studeerde af in 1996 als master in de handels- en financiële wetenschappen aan de KULeuven. Hij heeft een rijke ervaring in de ict-sector. Hij startte zijn loopbaan bij Ahlers maar kreeg in 1997 de kans om bij HP als key accountmanager voor de financiële sector aan de slag te gaan. Vier jaar later wordt hij bij CA account director voor de public services sector om dan in 2006 de overstap te maken naar IBM als client sales executive strategic outsourcing.

In 2009 keert Menno Koehoorn via EDS terug naar HP als sales director outsourcing services in de regio West-Europa. Vervolgens is hij bij Accenture actief als sales director financial services in Europa en kortstondig ook in Azië. In 2011 richtte hij AdvicIT op om in de emea-regio interim sales management-diensten te verzorgen, zo ondermeer voor Cegeka en Objectway.

Sinds 2019 was Menno Koehoorn sales lead professional services Belux bij Salesforce. Nu stapt hij over naar ServiceNow om zijn groei in de regio verder te ondersteunen met een ruim aanbod aan diensten, zoals expertservices, training en customer support.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-01-03T11:39:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.