Philippe Cammaert leidt VMware Belux

Dit artikel delen:

Philippe Cammaert is aangesteld als de nieuwe country manager van VMware België en Luxemburg. Hij is de gewezen verkoopdirecteur van Oracle Belux.

Cammaert vervangt bij VMware Sophie Decock die het bedrijf vier maanden geleden verliet. Hij begon zijn loopbaan begin 2000 als sales executive bij Compaq. Na de overname door HP werd hij er key accountmanager. Vijf jaar later ging hij van start bij opslagleverancier EMC als enterprise account manager om in de lente van 2010 aan de slag te gaan als regional sales manager bij Isiwis, gespecialiseerd in electronic document management.

In de zomer van 2012 werd Cammaert aangetrokken door Oracle als sales senior manager Luxemburg. Vier jaar later nam hij de verantwoordelijkheid voor de verkoop aan de Europese instellingen om dan eind 2018 te promoveren tot sales director Belux. Anderhalf jaar geleden trok hij naar het Luxemburgse Temenos als saas commercial director Europe. En nu dus bij VMware.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-01-11T11:26:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.