Frank Leyman wordt voorzitter OECD e-leaders

Dit artikel delen:
Frank Leyman

Frank Leyman wordt de komende drie jaar de voorzitter van de ‘e-leaders’ groep van de OECD, de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling. Die e-leaders groep verenigt de overheids-cio’s van 38 landen.

Frank Leyman is head of international relations bij de afdeling Digital Transformation van de Belgische overheid en vertegenwoordiger bij de Europese Commisie. Hij is tevens lid van de Technical Expert Group bij de Wereldbank. De e-leaders groep bewaakt digital identity, digital democracy, digital investments, service design and delivery in digitale tijden en zorgt ook voor de digitale overheidsindex.

Frank Leyman startte zijn loopbaan in de telecomafdeling van IBM. Zes jaar later ging hij aan de slag bij Proximus in de afdeling corporate services. In 1999 koos hij voor Proton World, gespecialiseerd in smartcard-projecten. Sinds 2005 werkt hij bij de overheid in de BOSA-afdeling Digital Transformation.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-01-13T09:28:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.