Dirk Van der Krieken onverwachts overleden

Dit artikel delen:

Dirk Van der Krieken

Dirk Van der Krieken, tot voor kort head of infrastructure & cloud bij Fednot, is afgelopen weekend onverwachts thuis overleden. Hij was amper 55 jaar.

Dirk Van der Krieken was hoofd van de infrastructuur en clouddiensten bij Fednot, de Federatie van het Belgische notariaat. Fednot ondersteunt ruim 1.100 notariskantoren met juridische adviezen, kantoorbeheer, it-oplossingen, opleidingen en informatie.

Industrieel ingenieur van opleiding, bouwde Dirk Van der Krieken een mooie loopbaan uit. Hij werkte bijna zeven jaar bij ADC als it manager emea sales offices. In de lente van 2006 ging hij bij retailer Veritas aan de slag als it-manager om wat later bij SQM te beginnen als emea networking and infrastructure manager. In mei 2007 werd hij aangetrokken door Donaldson, de specialist in luchtfilters voor onder andere lucht- en ruimtevaart en de farmasector. Meer dan acht jaar was hij er de it-infrastructuurmanager.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-02-20T12:58:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.