Martin Butler: prof digitale transformatie Vlerick

Dit artikel delen:

De Zuid-Afrikaan Martin Butler is door Vlerick Business School aangetrokken als professor digitale transformatie. Hij is gespecialiseerd in strategische technologie-investeringen, projectportfoliomanagement en digitale weerbaarheid.

Martin Bulter is ingenieur electronica van opleiding en begon zijn loopbaan in 1996 als ontwikkelaar en business analist bij Qdata. Twee jaar later ging hij aan de slag bij ESI als projectmanager voor omvangrijke it-systemen.

Begin 2007 koos hij echter voor de universiteit van Stellenbosch, eerst als professor digital enterprise management, later als head teaching en learning van de Business School. Hij werd er ook verantwoordelijk voor het MBA programma. Tegelijk was hij sinds vorig jaar tevens learning en digital consultant bij Agri Technovation South Afrika. Maar sinds begin dit jaar dus voltijds professor aan de Vlerick Business School.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-02-24T12:48:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.