Geert Goethals krijgt Europese Award

Dit artikel delen:

Geert Goethals

Geert Goethals is door Cionet verkozen tot ‘most inspirational digital leader of the year 2023’. Ondanks die erkenning is hij niet langer de cio van Proximus.

Geert Goethals werkte bijna dertig jaar bij Proximus. Hij begon er in de lente van 1994 als BBS Standard Assurance engineer om vier jaar later door te groeien tot senior manager network operations. In 2006 werd hij cio van Proximus, wat toen nog de naam was van de mobiele afdeling.

Zes jaar later werd hij director products & services platforms. In juni 2013 mocht hij als cto en cio optreden van de Belgacom International Carrier Services afdeling maar in de lente van 2016 werd hij dan cio van de Proximus groep. Daar staat nu een vacature uit. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-04-25T12:51:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.