Bjorn Van Reet wordt cio Fednot

Dit artikel delen:

Bjorn Van Reet verlaat na zeven jaar bioscoopgroep Kinepolis en wordt cio van Fednot, de Belgische federatie van notarissen.

Bjorn Van Reet, in 2021 nog gelauwerd als chief digital officer of the Year, kiest voor Fednot het netwerk van notarissen, dat door een volledige digitale transformatie geloodst moet worden. “Ik heb zeven mooie jaren meegemaakt bij Kinepolis. Nu is het tijd voor iets nieuws,” vertelt Bjorn Van Reet. Ook bij Kinepolis zorgde hij sinds 2016 voor een totale digitale omslag.

Hij heeft een rijke loopbaan achter de rug bij de Belgische Adecco Group, waar hij doorgroeide tot chief information officer en lid van de directie. Hij studeerde information & communications technology in Antwerpen en haalde onder andere een Master in Business Administration (MBA) bij het Insead in Frankrijk. 

Van Reet begon zijn loopbaan bij Inventive Designers en vervolgens bij de Uptime Groep. In 2002 ging hij aan de slag bij de Belgische Adecco groep, aanvankelijk als system manager. Hij groeit er snel door tot ICT Service Delivery Manager & Corporate Project manager. In 2012 werd hij benoemd tot vice president client management EMEA binnen de internationale Adecco groep. Twee jaar later werd hij managing director van Adecco-dochter Modis. Als cio was hij bij Adecco verantwoordelijk voor de de it-noden van 750 werknemers en 120 kantoren in België. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-05-11T12:47:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.