Nicolas Coppens zorgt voor expansie Input For You

Dit artikel delen:

Input For You heeft Nicolas Coppens aangetrokken om de internationale expansie van de Brusselse digitale business processgroep te boosten. Hij brengt heel wat evaring mee en moet de unieke expertise in de buurlanden boosten.

Nicolas Coppens studeerde marketing en corporate communications. Hij heeft heel wat ervaring bij reclame- en communicatiebedrijven Publicis en Ogilvy Public Relations. Bij de retailgroep AS Adventure was hij head of action department waarna hij doorgroeide bij de advertentie-onderneming Lielens van project coördinator tot account director en brand architect. Hij was tevens verantwoordelijk voor marketing en communicatie voor topmerken Samsung en Garmin.

Voor Input For You dat al sterk aanwezig is in Spanje, moet Nicolas Coppens nu ook de markten in Frankrijk, Duitsland en Nederland overtuigen van de unieke expertise van De Brusselse BPO-speler.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-06-02T10:16:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.