Johan Van Looy verlaat Innocom

Dit artikel delen:
Johan Van Looy ceo Inno.com

Eind dit jaar verlaat Johan Van Looy Innocom, gespecialiseerd in it-architectuur. Hij wil zich verdiepen artificiële intelligentie. De zoektocht naar een nieuwe ceo is begonnen.

Johan Van Looy heeft ruim twee decennia bij Innocom gewerkt waarvan bijna zes jaar als ceo. Begin september 2017 nam hij de fakkel over van oprichter Johan Cattersel. Van Looy is gefascineerd door de mogelijkheden van artificiële intelligentie en gaat voor een sabbatjaar om zich verder toe te leggen op ai. Hij blijft wel aan boord tot er een nieuwe ceo gevonden is.

Innocom werd in 1998 opgericht en vierde onlangs z’n 25 jaar bestaan. Het is uitgegroeid tot een referentie in bedrijfsarchitectuur.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-06-08T10:16:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.