Hans Verheggen wordt ceo Innocom

Dit artikel delen:
Hans Verheggen

Hans Verheggen

Hans Verheggen volgt Johan Van Looy op als ceo van Innocom, gespecialiseerd in it-bedrijfsarchitectuur en strategische veranderingsprojecten.

Begin juni gaf Johan Van Looy aan dat hij Innocom eind dit jaar zal verlaten. Hij wil zich voortaan toeleggen op artificiële intelligentie. Sindsdien ging de zoektocht naar een opvolger van start. Het is uiteindelijk Hans Verheggen geworden.

Verheggen studeerde internationale economische en diplomatieke relaties aan de Universiteit van Antwerpen. De jongste zes jaar was hij aan de slag als partner bij Deloitte Consulting. Innocom is gevestigd in Putte bij Keerbergen, telt ruim twintig medewerkers (negentig inclusief consultants) en stond vorig jaar voor een omzet van bijna veertien miljoen euro. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-11-17T09:31:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.