Ricoh Belgium neemt Upfront IT over

Dit artikel delen:
Overname

Ricoh Belgium neemt de Belgische dienstverlener Upfront IT over. Met de overname wil Ricoh zijn klanten een nog bredere it-ondersteuning bieden. Dat maakt de dienstverlener bekend in een persbericht op zijn website.

De Belgische tak van Ricoh en Upfront IT zien de overname als een win-win. Upfront IT kan nu ook zijn diensten bij kmo’s en het grootbedrijf aanbieden, terwijl Ricoh Belgium expertise inkoopt en zijn it-ondersteuning verder kan uitbreiden.

De overname van Upfront IT ligt in de lijn van Ricoh’s recente overname van het Italiaanse Npo Sistemi. Beide overgenomen bedrijven geven Ricoh een duw in de rug naar het opzetten van een wereldwijde serviceorganisatie.

IT service management

Ricoh was vroeger voornamelijk gekend van de printers en kopieermachines. Ondertussen is het al heel wat jaren uitgegroeid tot een partner in workflow management, it- en documentenstroom-oplossingen.

Upfront IT is in 2003 opgericht en is gevestigd te Eigenbrakel. Het levert, net als Ricoh, diensten aan meerdere industrieën. Het gaat om het ontwerp, de implementatie en het onderhoud van datacenters, netwerken en eindstations. Het bedrijf telt een twintigtal medewerkers en is goed voor een omzet van om en bij de twaalf miljoen euro.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-12-23T08:55:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.