ACA IT-Solutions verhuist naar nieuwe locatie

Dit artikel delen:
Verhuizing

De sterke expansie van ACA IT-Solutions, een it-dienstverlener uit Limburg, zette het bedrijf aan tot een verhuizing naar een nieuwe, grotere en meer comfortabele locatie voor het hoofdkantoor in Hasselt. Eind maart moet de volledige verhuis rond zijn.

De voorbije jaren groeide het bedrijf uit tot een organisatie met ongeveer 140 medewerkers. De bedrijfslocatie in Oevel was daar niet op voorzien. Het bedrijf koos daarom voor een verhuizing naar een groter pand. In tussentijd werd er ook nog een kantoor in Gent geopend, om tot een regionale spreiding te komen. Als laatste komt nu de verhuis van het hoofdkantoor aan de beurt. Als nieuwe hoofdkantoor koos ACA IT-Solutions voor een zichtlocatie aan de Grote Ring van Hasselt. 

Nieuwe structuur

'We werken nu volgens specialisatie in kleinere teams, die functioneren als kleine bedrijven binnen één groot bedrijf', zegt ceo Ronny Ruyters. 'Elke heeft zowel externe als interne klanten. Het spreekt voor zich dat al deze afdelingen een aparte plaats krijgen in het nieuwe gebouw. Daar krijgen ze de volle verantwoordelijkheid over hun projecten en kunnen ze met hun team de verdere groei van ons bedrijf gestalte geven.'

ACA IT-Solutions verwacht in 2016 nog vijftig nieuwe medewerkers aan te trekken en daar is de nieuwe locatie dan ook op voorzien. Tegen 2019 denkt het bedrijf aan driehonderd medewerkers. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-03-17T09:19:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.