Atos benoemt 't Jong tot CEO Benelux & Nordics

Dit artikel delen:

Ict-dienstverlener Atos benoemt Peter 't Jong tot ceo voor de Benelux en Nordics-divisie. 't Jong treedt ook toe tot het executive committee van de Frans-Nederlandse dienstverlener. Hij volgt Rob Pols op die per 1 juli 2016 aan de slag gaat als zelfstandig adviseur voor ict-managers.

't Jong, die sinds 2001 voor Atos werkt, was voor zijn benoeming tot ceo Benelux en Nordics verantwoordelijk voor managed services in Duitsland. Pols zal tot begin 2017 zijn opvolger in een adviserende rol ondersteunen om taken, verantwoordelijkheden en klantrelaties over te dragen.

Een woordvoerder van Atos laat aan Computable weten dat Pols zelf heeft besloten om een andere weg in te slaan. 'Hij kiest na ruim tien jaar bij Atos voor een baan als zelfstandig adviseur voor ict-managers. Ook wil hij meer tijd met zijn gezin besteden.'

't Jong krijgt als taak mee om de ingezette groeistrategie van Atos te versnellen. Die doelstelling is onder meer gericht op innovatie van diensten, het uitbreiden van het kennisniveau van medewerkers en een nieuwe manier van werken. Daarbij moet de aandacht van de dienstverlening volledig op de klant gericht zijn.

Benelux & Nordics

De Benelux en Nordics-divisie heeft een aantal lastige jaren achter de rug, maar volgens de dienstverlener heeft de omzet zich sinds de tweede helft van 2015 hersteld.

De benoeming van 't Jong volgt na een aantal verschuivingen in de top van de Benelux- en Nordics-divisie. In januari 2016 kreeg Atos Benelux en Nordics een nieuwe vp en coo: Patrick Nolan. In februari 2016 werd Bart van de Ven benoemd tot chief finance officer (cfo) van die divisie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-07-01T11:40:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.