Musical Rainbows in zee met Sofort

contactless payment

Musical Rainbows, een coöperatieve vennootschap waarmee privépersonen in cultuur kunnen investeren, gaat in zee met Sofort. Klanten die online aandelen kopen, kunnen die afrekenen met de Duitse online betalingsexpert.

Musical Rainbows kiest naar eigen zeggen voor Sofort als betaalmiddel omwille van de veiligheid van het betalingssysteem, de herkenbaarheid voor de klant, de makkelijke implementatie en de kostenefficiënte werking.

‘Wij zijn blij met de samenwerking met Sofort, dat dankzij een professionele werking ons initiatief heel snel heeft kunnen helpen realiseren’, zegt Rik Duyck van Musical Rainbows. ‘De eerste vijf dagen heeft Musical Rainbows voor meer dan 1 miljoen euro orders ontvangen met een perfecte service en zonder één enkele hapering in het betaalsysteem.’

Sofort maakt deel uit van de Klarna Group, dat gespecialiseerd is in alternatieve online betalingen. Ruim 35.000 internetwinkels handelen elke maand zo’n vier miljard betalingen via Sofort af in dertien landen.

Musical Rainbows is een samenwerking tussen LEF (Live Entertainment Foundation), Music Hall Group en Koinon (de hoofdaandeelhouder van de Roularta Media Group). Hun missie is de werving van coöperatief kapitaal met het oog op de creatie van een cultuurfonds. Dat fonds investeert via leningen of participaties in live entertainment producties (vooral podiumkunsten zoals musicals), waarvan een vennootschap van de Music Hall Group producent of co-producent is.

Deze Belgische musicalproducties zullen internationaal geëxploiteerd worden over een periode van vijf à tien jaar. Voorbeelden zijn Charlie Chaplin, Aïda, De Notenkraker, Peter Pan, maar ook de musicals van Studio 100. Music Hall Group heeft een overeenkomst met Studio 100 om hun musicals te herproduceren en internationaal te exploiteren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-03-07T09:46:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.