Comarch in zee met Medialaan-divisie Unleashed

Dit artikel delen:
iphone

Comarch is de nieuwe business support supplier (BSS) van Unleashed, de divisie van mediagroep Medialaan die Mobile Vikings, Jim Mobile en Stievie onder zijn hoede heeft. Comarch zal voor de drie merken de klanten, producten en facturatie gaan beheren.

Concreet levert Comarch zijn Smart BSS- en InterPartner Billing-systeem aan Unleashed. De dienstverlening kadert in de transformatie van Unleashed naar een volwaardige MVNO. Smart BSS is een oplossing die administratieve processen binnen Unleashed voor zijn rekening gaat nemen, InterPartner Billing ondersteunt business-to-business-relaties.

Vikings

Comarch zal een en ander aanleveren als een hosted service. Het Poolse bedrijf heeft de verantwoordelijkheid over het opzetten, de integratie en operatie van de dienst, zowel voor Mobile Vikings, Jim Mobile als Stievie.

‘Om onze transformatie naar een full MVNO te ondersteunen, was Unleashed op zoek naar een technologiepartner die ons helpt met een BSS-systeem dat de volledige administratieve scope aanbiedt', zegt Koen Vermeire, BSS-program manager bij Unleashed. ‘Dat systeem moet onze huidige mobiele operaties aankunnen, maar ook klaar zijn voor toekomstige multimedia-initiatieven. Na een intensieve zoektocht zijn we er van overtuigd dat de Smart BSS- en IPB-oplossing van Comarch de modulariteit en schaal kunnen voorleggen om deze doelen te bereiken.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-03-10T10:49:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.