Youston in zee met verzekeraar Ethias

Dit artikel delen:

De Limburgse archiverings- en digitaliseringsspecialist Youston heeft een belangrijk contract afgesloten met verzekeraar Ethias, zo meldt MadeInLimburg. Het bedrijf zal voor Ethias alle binnenkomende papieren stromen digitaliseren en elektronisch verdelen.

Alle binnenkomende papieren post bij verzekeraar Ethias zal binnenkort door Youston onder handen worden genomen. Het bedrijf zal alles inscannen, digitaal opslaan en doorzoekbaar maken en digitaal bij de juiste medewerkers binnen Ethias afleveren. Volgens ceo Pieter Vansynghel is dit een primeur voor deze sector. Inmiddels zijn ook andere verzekeringsmaatschappijen geïnteresseerd.

Youston is een specialist in het digitaliseren van papieren archieven, brieven en facturen, en het digitaal ter beschikking stellen van deze informatie. Het bedrijf maakt van 'ongestructureerde documenten, gestructureerde data', zegt Vansynghel. Op die manier wordt waardevolle bedrijfsinformatie sneller en makkelijker beschikbaar en bruikbaar.

Het bedrijf was tot voor kort in Kuringen gevestigd, maar verhuisde onlangs naar de terreinen van de voormalige Ford-fabriek in Genk. Het nam er zijn intrek in een gebouw van een voormalige toeleverancier van Ford. Youston telt nu 35 medewerkers en wil daar op korte termijn nog vijf it-specialisten aan toevoegen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-05-10T09:40:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.