Sentia doet overname op eigen bodem

Dit artikel delen:
samenwerking

Sentia, een Nederlandse vestiging van de Belgische hostinggroep Intelligent, neemt het Amsterdamse Vellance over. Sentia’s wil zo zijn leidende positie versterken in managed services voor complexe en bedrijfskritische cloudapplicaties.

Vellance, opgericht in 1997, is gespecialiseerd in het ondersteunen van high performance it-applicaties en beschikt over een wereldwijd uitgerolde infrastructuur. ‘De overname past binnen de strategie van Sentia om innovatieve en succesvolle organisaties over te nemen om de machtspositie te versterken’, zo klinkt het in een persbericht.

‘Binnen Sentia geloven we sterk in innovatie en Vellance heeft een sterke expertise in het ontwerpen en geautomatiseerd bouwen van it-platformen voor digital agencies met een focus op continuïteit en kwaliteit’, zegt Ian Zein, ceo van Sentia. ‘Daarnaast is de organisatie gespecialiseerd in het beheren van bedrijfskritische applicaties en daarmee past de organisatie naadloos bij Sentia. Ook de strategie om zowel op private als publieke cloud-infrastructuur te werken, maakt de integratie logisch.’

Het team van Vellance zal gaan opereren als team binnen Sentia. De twintig specialisten blijven werkzaam vanuit hun onlangs vernieuwde kantoor in Amsterdam. Daarmee heeft Sentia nu kantoren verspreid over drie landen: Gent, Amsterdam, Nieuwegein, Delft en Kopenhagen. Sentia heeft nu zowat driehonderd medewerkers. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-30T10:13:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.