Adifo treedt toe tot Info Support Group

Overname

Het Belgische Adifo is toegetreden tot het Nederlandse Info Support International Group. Adifo ontwikkelt software voor de voedingsindustrie, zowel voor menselijke als dierlijke voeding. Het bedrijf telt honderd medewerkers en is actief in ruim zestig landen. Via de overname wordt het een dochteronderneming van Info Support.

Adifo werd opgericht in 1974, heeft honderd medewerkers en levert gespecialiseerde software en diensten voor de internationale feed- en foodsector. Zowat zeshonderd klanten in meer dan zestig landen gebruiken de software van Adifo. De tools worden ingezet voor het automatiseren en verbeteren van de productontwikkeling, de logistieke afhandeling en de klantenservice bij voedingsproducenten.

Info Support International Group had al sinds 2009 een minderheidsbelang in het bedrijf, maar neemt het bedrijf nu helemaal over. Adifo zal verder gaan als een dochteronderneming van de Info Support International Group. Die laatste heeft 550 medewerkers verdeeld over verschillende vestigingen in Nederland, Duitsland en België.

Info Support stelt dat de gedrevenheid van Adifo, de omzetgroei, de versterking van de marktpositie, de uitbreiding naar Azië en de V.S. en de investeringen in het productportfolio de redenen zijn voor de overname. ‘Adifo brengt een schat aan expertise en ervaring mee’, zegt managing director Marco Braakman van Info Support Group. ‘Door onze kennis en ervaring onderling te delen kunnen we onze gezamenlijke ambities in deze sector waarmaken.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-07-14T08:56:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.