Uitnodiging: discussieer mee over werkplek anno 2018

Woensdag 4 juli in Leuven met exclusieve cijfers van Belgische bedrijven

Dit artikel delen:
Uitnodiging

Op 4 juli organiseert Computable België een ronde tafel over de workplace. De redactie zal op de middag tijdens een lunch exclusieve cijfers presenteren over werkplekbeheer in bedrijven. Ook ú bent als it-verantwoordelijke welkom op dit event. U ontmoet vakgenoten en kan uw visie delen. Deelname is gratis. Wel is er slechts plek voor maximaal veertig personen tijdens dit exclusieve event.

Computable België organiseert de rondetafel in samenwerking met Igel. Tijdens een lunchbijeenkomst bespreken it-verantwoordelijken, samen met Computable België-hoofdredacteur William Visterin, de uitdagingen op het vlak van werkplekbeheer en 'endpoint management'.

De focus ligt op het organiseren van de werkplek in tijden van druk op veiligheid, meer mobiliteit, trend naar virtualisatie, verschillende types van devices én de scherpere wet- en regelgeving rond de GDPR.

Unieke cijfers

Aanmelden voor rondetafel

https://www.computable.be/rondetafel

Computable stelt tijdens de rondetafel exclusieve cijfers voor over devices, en hun management en security, in Belgische bedrijven. De lunchbijeenkomst is op 4 juli van 11.30 tot omstreeks 14.00 uur in een afgesloten ruimte in een restaurant in de buurt van Leuven. 

Onder leiding van hoofdredacteur William Visterin wordt er, tussen de gangen van het menu door, aan de hand van stellingen en onderzoeksresultaten gediscussieerd over de hedendaagse werkplekbeheeruitdagingen en hoe bedrijven en vakgenoten die oplossen. De redactie maakt ook een artikel met verslag van de rondetafel.

Hoe deelnemen?

Bent u it-manager, cio of it-verantwoordelijke (voor werkplekken) en bent u actief in een organisatie met minstens honderd werkplekken? Dan kunt gratis deelnemen aan deze exclusieve rondetafel. Elke sector is welkom: van zorg, overheid, retail, onderwijs tot productie-omgeving. U zal er alvast veel van kunnen opsteken.

U kan zich hier aanmelden voor de rondetafel op 4 juli. Deelname is gratis en vrijblijvend. Nadien volgt van ons een bevestiging met praktische details.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-14T11:29:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.