Cisco bundelt data uit ict-domeinen in FSO-platform

Dit artikel delen:

Op zijn jaarlijkse event Cisco Live heeft Cisco het Full Stack Observability (FSO)-platform gepresenteerd. Dit is een leveranciersonafhankelijke ict-omgeving die contextuele, samenhangende en voorspellende inzichten biedt en klanten helpt problemen op te lossen en hun ervaringen te optimaliseren. Tijdens het evenement in Las Vegas werden meer nieuwe diensten voorgesteld.

Het FSO-platform verzamelt voor (netwerk)beheerders gegevens uit verschillende ict-domeinen, zoals applicaties, infrastructuur, beveiliging, cloud en bedrijfsbronnen. Het richt zich op OpenTelemetry en gebruikt de vier datatypes die het fundament vormen voor gegevensverzameling en analyse: Metrics, Events, Logs en Traces (Melt).

Prioriteiten

Dit platform biedt diverse toepassingen waarvan Cloud Native Application Observability de belangrijkste is. Deze stelt bedrijven in staat om de prestaties af te stemmen op de verwachting van eindgebruikers, om prioriteiten te stellen en om risico's te beperken.

Cisco werkt samen met partners zoals CloudFabrix, Evolutio en Kanari om oplossingen voor het platform te ontwikkelen. Het Full Stack Observability Platform bezorgt hun waardecreatie en biedt ai-gebaseerde analysemogelijkheden om problemen te identificeren en op te lossen voordat ze impact hebben op eindgebruikers.

Aankondigingen

Naast het bovengenoemde FSO-platform kondigde het techbedrijf tijdens Cisco Live diverse nieuwe technologieën en producten aan, steeds met als doel de gebruikerservaring te vereenvoudigen en een inclusieve toekomst te stimuleren. Enkele hoogtepunten:

  • Cisco Networking Cloud: Een krachtig en intelligent platform dat netwerkbeheer vereenvoudigt, silo's elimineert en de prestaties verbetert.
  • Cisco Security Enhancements: Oplossingen zoals Cisco Secure Access en Cisco Secure Firewall 4200 zorgen voor naadloze connectiviteit en geavanceerde beveiliging.
  • Cloud Native Application Security: Panoptica biedt geavanceerde beveiligingsfuncties voor cloud-native applicaties gedurende de hele levenscyclus.
  • Hybride werken: Verbeterd toezicht en beheer van externe ruimteapparatuur via Webex Control Hub en nieuwe intelligente functies met de Room Bar Pro voor hybride vergaderingen.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-06-09T15:06:00.000Z Diederik Toet


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.