Playpass neemt Frans Yuflow over

Dit artikel delen:
Deal handen schudden overname

Playpass, leverancier van rfid- en nfc-technologie voor evenementenorganisatoren, doet zijn eerste overname. Het Antwerpse bedrijf koopt Yuflow, een in Parijs gevestigd bedrijf dat polsbanden uitrust met nfc-technologie voor contactloze betalingen. Via deze overname wil Playpass verder groeien in Europa, met name in Frankrijk.

Yuflow levert polsbanden, uitgerust met near field communication (nfc)-technologie, aan evenementenorganisatoren waarmee bezoekers contactloos kunnen betalen. Het bedrijf, opgericht in 2013, zegt vanuit het kantoor in Parijs ruim tweehonderd klanten te bedienen.

De Franse organisatie wordt nu overgenomen door Playpass. De Franse organisatie wordt hiermee een zelfstandige dochteronderneming en blijft onder leiding van Yuflow-oprichters Martin Rigot-Muller and Jean-Alexandre Janoray.

Playpass is opgericht in 2012 en heeft een softwaretoepassing ontwikkeld waarmee organisatoren van events door middel van één platform de ticket-en toegangscontrole, e-wallet en social media-profielen van individuele bezoekers kunnen synchroniseren en beheren.

Rock Werchter

De technologie van Playpass kan onder andere worden verwerkt in betaalkaarten of polsbandjes voor festivals, concerten en sportevenementen. Het bedient klanten zoals Live Nation Belgium (Rock Werchter), Graspop, Sportpaleis Group bedienen onze oplossingen grootschalige evenementen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-02-07T11:09:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.