Cognizant wordt eigenaar van Hedera Consulting

Het Amerikaanse Cognizant neemt het Belgische Hedera Consulting over, gespecialiseerd in bedrijfsadvies en data-analyse. Met de overname wil Cognizant klanten in België en Nederland beter voorzien van het juiste bedrijfsadvies en -inzicht en ondersteunen bij digitale transformatie.

Hedera Consulting is gevestigd in Kontich en werd opgericht in 2009. Het heeft kantoren in België en Nederland en bedient klanten uit diverse sectoren in onder meer Italië, Zwitserland, Scandinavië, het Verenigd Koninkrijk, maar ook in het Midden-Oosten. De consultants en data-analisten zijn gespecialiseerd in groeistrategie, innovatie, marketing, verkoop en klantenservice. In 2015 startte Hedera met een extra business unit die zich specifiek richt op analyse en dataexcellentie. Hedera Consulting maakt vanaf nu deel uit van Cognizant’s Consulting-divisie.

‘Belgische en Nederlandse bedrijven zijn momenteel druk bezig met het opzetten van bedrijfs- en it-modellen die passen bij het digitale tijdperk’, zegt Santosh Thomas, president, Global Growth Markets, Cognizant. ‘Hedera Consulting breidt ons vermogen uit om deze Europese klanten te helpen flexibele en digitaal getransformeerde ondernemingen te creëren, waarmee ze beter in staat zijn uit grote hoeveelheden data zinvolle klanteninzichten te verkrijgen. Hiermee worden nieuwe producten ontwikkeld, kunnen bedrijven innoveren en daardoor nieuwe zakelijke mogelijkheden creëren.’

De voorwaarden van de overname zijn niet bekend gemaakt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-05-03T09:51:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.