Mattex kiest Infor Cloudsuite voor digitale transformatie

Handen

Mattex uit Harelbeke, dat tapijtrugsystemen, geotextiel en kunstgras produceert, gaat Infor Cloudsuite gebruiken om complexe processen, workflows en systemen te vereenvoudigen. Het bedrijf kiest voor Infor Cloudsuite Fashion, Infor ClousSuite HCM en de business intelligence-oplossing Birst als onderdeel van zijn digitale transformatie

Mattex koos voor Birst om de kwaliteit van zijn rapportage te verbeteren en te profiteren van een rijk, end-to-end business intelligence-pakket in de cloud. Met de implementatie van Infor Cloudsuite HCM in het Midden-Oosten en Noord-Amerika wil Mattex de operationele efficiëntie verbeteren en zijn talentmanagementproces optimaliseren - van werving tot pensionering - terwijl lokale compliance in hun wereldwijde activiteiten wordt gegarandeerd.

‘We waren op zoek naar een cloudoplossing die de groei van ons bedrijf mogelijk zou maken, onze digitale transformatie zou ondersteunen, de productieplanning zou stroomlijnen en de rapportage zou helpen verbeteren’, zegt Luc Blommaert, ceo van Mattex Group. ‘Er is gekozen voor Infor omdat de oplossing aansluit bij onze branchespecifieke behoeften en een dienst uit de cloud perfect aan onze vereisten voldoet. We kijken ernaar uit om te kunnen profiteren van de voordelen van geïntegreerde en gestandaardiseerde bedrijfsprocessen en uiteindelijk de totale kosten van it-eigendom te verlagen door onze infrastructuur naar een cloudomgeving te verplaatsen.’

De nieuwe oplossingen draaien op Infor os-technologie, inclusief ION, dat de integratie van software van derden mogelijk maakt, en de Infor Ming.le-gebruikerservaring, die analyses, waarschuwingen, bedrijfsdocumenten incorporeert en samenwerking tussen gebruikers ondersteunt om de efficiëntie en productiviteit te verhogen.

De software van Infor vervangt de huidige Microsoft-oplossing van het bedrijf. Ook Microsoft en SAP waren in de running voor dit SaaS-project. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-07-12T11:52:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.