Parcify in zee met gsm-hersteller iFixers

Dit artikel delen:

De Antwerpse startup Parcify gaat een samenwerking aan met iFixers. Dat bedrijf is gespecialiseerd in het herstellen van tablets en smartphones.

Parcify levert pakjes af die consumenten besteld hebben in webshops. Het bedrijf doet dat op basis van de gps-locatie van de smartphone. Dat betekent dus dat klanten niet meer thuis moeten blijven om op de koerier te wachten. Voor de webshops is het een extra service bovenop de normale leveringsmogelijkheden.

De startup werd twee jaar geleden opgericht en is in drie steden actief: Gent, Antwerpen en Brussel. Al snel zagen grote webshops brood in de dienst, zo werd twee maanden na de oprichting een akkoord afgesloten met Bol.com en kwam nadien ook Zalando aan boord.

Voor Brussel en Gent is daar nu iFixers bijgekomen, een onafhankelijke hersteller van tablets en gsm’s. Hier is het niet zozeer het pakje dat Parcify aflevert, maar de kapotte gsm of tablet die Parcify bij de klant komt ophalen.

Voor deze diensten rekent de startup aan de eindklant 4,5 euro aan. Voor een pakje van Bol.com is dat 1,99 euro.

Een van de investeerders in Parcify is B-Post dat sinds dit jaar ook twee zitjes in de raad van bestuur voor zijn rekening neemt. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-08T10:20:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.