Managed hosting door True

Channel

Kahuna levert securityoplossingen Flowmon

 

cybersecurity

Securityleverancier Kahuna neemt de oplossingen van het Tsjechische Flowmon Networks op in haar portfolio. Het betreft de monitoringsoplossing Flowmon en DDoS Defender, gericht op het opsporen en voorkomen van DDoS-aanvallen. Kahuna levert deze producten aan klanten in de Benelux, Spanje en Portugal. Daarnaast gebruikt het de software in haar eigen security operation centers (soc’s). Daarvoor zijn de partijen een partnerschap aangegaan.

‘Flowmon van het Tsjechische Flowmon Networks detecteert in realtime aanvallen op de it-infrastructuur, servers, kritieke systemen en applicaties. Daarnaast bieden ze een oplossing om DDoS-aanvallen binnen het bedrijfsnetwerk van klanten te signaleren en af te weren. Deze technologie passen we graag toe in onze soc’s’, vertelt Daniel van Slochteren, managing director bij Kahuna.

‘Met ons gezamenlijke, complementaire aanbod kunnen zij netwerkbeheerders en securityverantwoordelijken van klanten beter inzicht geven in de performance en beveiliging van hun totale it-infrastructuur. Daardoor kunnen zij een toenemend aantal cyberaanvallen sneller en effectiever afweren’, aldus Frank Dupker, vicepresident sales EMEA bij Flowmon Networks.

Flowmon en Kahuna

Flowmon Networks startte in 2007 als spin-off van Cesnet, een vereniging van Tsjechische universiteiten. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Tsjechische Brno.

Kahuna levert end-to-end-cybersecurityoplossingen. Daarnaast adviseert het Europese organisaties op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Het beschikt over kantoren in Amersfoort, Antwerpen en Valencia.

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/6041700). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×