OpenText en SAP starten HR-samenwerking

Dit artikel delen:

Het Duitse softwareconcern SAP integreert de Extended ECM-oplossing van het Canadese softwarebedrijf OpenText in haar SuccessFactors HCM Suite. SAP gaat die hr-documentbeheeroplossing verkopen onder de naam SAP SuccessFactors Extended ECM by OpenText. De partijen tekenen daarvoor een wereldwijde reseller-overeenkomst.

Opentext Extended ECM helpt bij het beheer van hr- en werknemersdocumenten. Gebruikers kunnen werknemersdocumenten beheren naar land- en regiospecifieke vereisten, zoekopdrachten uitvoeren en hr-documenten genereren met beschikbare templates. Dit moet de hogere efficiëntie en productiviteit van hr-medewerkers verhogen en daarmee betere bedrijfsprestaties binnen wereldwijde operatie opleveren.

Door de cloudoplossing te integreren met SAP SuccessFactors HCM Suite, zijn de relevante werknemersbestanden beschikbaar en toegankelijk zijn voor hr-medewerkers, managers en werknemers in lijn met de processen en workflows.

OpenText en SAP

Het Canadese OpenText levert enterprise information management (eim)-oplossingen. Het bedrijf is opgericht in 1991 en heeft ruim twaalfduizend medewekers in dienst. Zij zijn verspreid over 130 kantoren wereldwijd. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in München. In Nederland heeft het vestigingen in Amstelveen, Hoofddorp, Putten en Rotterdam. Het Belgische kantoor is gevestigd in Diegem.

SAP is een van oorsprong Duitse leverancier van bedrijfsapplicaties. Het heeft wereldwijd 75.000 mensen in dienst, bedient 250.000 klanten en realiseert een omzet van ruim twintig miljard dollar. Het bedrijf is al 32 jaar actief in Nederland, met een verkoopkantoor in Den Bosch. In België staat het kantoor en educatiecentrum in Brussel. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-19T13:30:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.