NetApp reikt Partner Awards 2017 uit

Winnaar

NetApp heeft de winnaars van haar Partner Awards 2017 bekendgemaakt. Ze werden dit jaar uitgereikt in zes verschillende categorieën, waaronder Cloud Service Provider of the Year, SolidFire Partner of the Year en Distributor of the Year.

Met de uitreiking van de Partner Awards wil NetApp haar partners bedanken, met wie zij in het afgelopen jaar heeft samengewerkt. De uitreiking voor Belux-partners vond plaats op 8 juni in Brussel tijdens het jaarlijkse Channel Kick-Off-event van NetApp. Het event kende dit jaar een extra feestelijk karakter vanwege het vijfentwintigjarige bestaan van NetApp.

Dit zijn de winnaars:

Arrow ECS – Distributor of the Year

Arrow ECS is al drie jaar op rij een belangrijke channelpartner. Het bedrijf richtte zich niet alleen sterk op het versnellen van het Quote to Order-proces, maar ook op het bouwen van oplossingen, zoals de Splunk-bundels.

Fujitsu – Partner of the Year

Fujitsu kijkt terug op een geweldig jaar, waarin het spectaculaire groei heeft laten zien in de overall business, samen met NetApp. Het bedrijf wist zijn installed base te laten groeien door het winnen van enkele grote projecten en het afsluiten van raamovereenkomsten, in verschillende marktsegmenten.

NRB – Cloud Service Provider of the Year

NRB is een van de grootste serviceproviders van België. Het bedrijf biedt een brede reeks van ICT-diensten en -oplossingen waarmee zijn klanten hun bedrijfsvoering transformeren. NetApp is trots op de standaardisatie van NRB op FlexPod, de vroege adoptie van het volgende-generatie datacenter-3D-platform SolidFire en de adoptie van de NetApp OnCommand Insight-analytics-software. NRB gebruikt deze NetApp-technologieën om klanten te voorzien van een flexibel state-of-the-art platform dat meegroeit met de business en zorgt voor concurrentievoordeel.

Neoria – Flash Partner of the Year

Neoria is in België een van de oudste partners van NetApp. Het bedrijf heeft een solide reputatie in resultaatgericht denken, het bieden van uitstekende services en topondersteuning. De award is een erkenning van de adoptie van het NetApp Flash-portfolio, de hoogste Flash-omzet van alle Belgische NetApp-partners en de drive om de best mogelijke datamanagementoplossingen aan te bieden.

RealDolmen – SolidFire Partner of the Year

RealDolmen was een van de eerste NetApp-partners in België die SolidFire omarmde. SolidFire is een All-Flash-array voor het volgende-generatie datacenter. RealDolmen onderkende dat deze oplossing de juiste keus is voor klanten die hun datacenter echt willen transformeren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-22T17:08:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.