Microsoft eert wereldwijd partners

Realdolmen wint Belgische prijs

Dit artikel delen:
award

Microsoft heeft de Partner of the Year Awards uitgereikt. Daarmee prijst het wereldwijde partners die het afgelopen jaar oplossingen op basis van Microsoft-technologie hebben geïmplementeerd bij klanten. De Europese distributeur Also is uitgeroepen tot Distributiepartner van het Jaar. Ict-dienstverlener Realdolmen wint in de categorie Belgische Partner van het Jaar.

In totaal reikt Microsoft prijzen uit in 34 verschillende categorieën. De winnaars zijn gekozen uit ruim 2800 deelnemers, verspreid over 115 landen wereldwijd. De Belg Sebastien Molendijk, specialist in Microsoft-technologieën bij Econocom, sleept ook een prijs in de wacht. Microsoft kroont hem tot Partner Seller Partner of the Year.

In de categorie Distributor Partner of the Year wint Also. Die Europese distributeur won van wereldwijde partners Tech Data en Ingram Micro.

Gustavo Möller-Hergt, ceo van Also Holding is verheugd met de prijs: ‘Met onze Also Cloud Marketplace hebben we al jarenlang een langetermijnstrategie nagestreefd om het transactiemodel te transformeren. Vandaag hebben we het consumptiemodel met it als dienst omarmd. We blijven investeren in de ontwikkeling van onze eigen Marketplace technologie om een eersteklas platform voor hardware, software en cloud- en infrastructuurdiensten te bieden.’

Andere wereldwijde prijswinnaars die actief zijn in België zijn Accenture en Avanade. Zij winnen de prijs voor Alliance SI-partner van het jaar. Cognizant sleept de award Data Platform Partner of the Year in de wacht. Een overzicht van alle winnaars is op de website van Microsoft te vinden.

Belgische partner

Naast de 34 wereldwijde categorieën, reikt Microsoft ook in totaal 103 Country Partner of the Year-awards uit. Daarmee onderscheidt het partners op nationaal niveau, die excelleren in het leveren van op Microsoft technologie gebaseerde oplossingen aan meerdere klanten. In België gaat die prijs naar Realdolmen.

Marc De Keersmaecker, algemeen directeur bij Realdolmen, vertelt dat het bedrijf de prijs wint vanwege de drive, inzet en expertise van de medewerkers. ‘Zij werken dagelijks met Microsoft samen om hun producten en technologieën zoals Dynamics 365, Office 365 en Azure, bij onze klanten te leveren.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-23T14:52:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.