Managed hosting door True

Channel

Xenius en Netflow IT starten samenwerking

 

puzzel

It-leverancier Xenius uit Oud-Turnhout en it-dienstverlener Netflow IT uit Zwijndrecht gaan een strategische samenwerking aan. De bedrijven menen complementair aan elkaar te zijn en kunnen via de samenwerking hun dienstverlening verbeteren en producten optimaliseren.

Netflow IT is opgericht in 2006 en levert diensten op het gebied van it-infrastructuur, managed services en it-consultancy. Xenius, opgericht in 2012, levert datacenterdiensten en webhosting. Het beschikt over een eigen infrastructuur en een eigen netwerk geleverd vanuit Belgische datacenters.

Om de dienstverlening van beide bedrijven te verbeteren en om de producten te optimaliseren, zijn de partijen een strategische samenwerking gestart. Dit is naar eigen zeggen een logische stap, omdat de bedrijven complementair aan elkaar menen te zijn.

In het kader van de samenwerking, is gezamenlijk geïnvesteerd in de verdere uitbouw van de Xenius datacenter-infrastructuur én -netwerk.

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/6180720). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.