Nuvias distribueert Juniper Networks in EMEA

Nuvias is benoemd tot EMEA-distributeur van Juniper Networks. Het bedrijf gaat het volledige assortiment van Juniper Networks te weten netwerk-, beveiligings-, datacenter- en cloudoplossingen in de regio distribueren. Daarnaast is een aanvullend programma ontwikkeld voor Juniper-partners.

De partijen gaan de belangrijkste verticale markten en geografische gebieden voor Juniper-partners identificeren. Nuvias richt zich hierbij op partnerwerving, accreditatie en verkoopmogelijkheden. Daarnaast biedt de Britse distributeur ondersteuning in de vorm van evenementen, training, lead generatie en campagnematerialen.

Voor die aanvullende ondersteuning hebben Nuvias en Juniper gezamenlijk een ontwikkelings- en acceleratieprogramma voor channelpartners ontwikkeld. Hier worden technische, verkoop- en marketingopleidingen aangeboden. Het programma is naar eigen zeggen een aanvulling is op het bestaande partnerprogramma van Juniper.

‘Wij voorzien partners van de nodige vaardigheden om zelfstandig kansen te kunnen volgen, extra inkomsten te genereren en innovatieve diensten aan hun klanten te leveren. Juniper investeert in partners die voor nieuwe zakelijke mogelijkheden zorgen en deze overeenkomst biedt een kans voor het kanaal’, aldus Nuvias-ceo Paul Eccleston.

Nuvias

Nuvias is een internationale ict-distributeur. De groep bestaat uit vier bedrijven: Wick Hill (cybersecurity), Zycko (netwerken), Siphon (unified communications) en DCB (beveiligingsspecialist uit de Benelux). Nuvias telt 21 regionale vestigingen in de EMEA-regio. In de Benelux zijn Zycko-kantoren in Amsterdam en Zaventem. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-09-06T16:24:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.