Be.wan integreert telecom en it voor Proximus

Contract ondertekenen

Het Belgische bedrijf be.wan, dat grote kmo's ondersteunt in hun digitaliseringsproces, is door Proximus geselecteerd om zijn programma ICT Expert te integreren. ‘Het is een erkenning van de meerwaarde die cloudoplossingen, m2m (machine-to-machine) en big data kunnen bieden’, stelt het bedrijf.

Het Wevelgemse be.wan heeft een partnerschapsovereenkomst gesloten met Proximus. De ict-dienstverlener is daarmee de drieëntwintigste onderneming die Proximus als ICT Expert selecteerde. De verschillende partners zijn gegroepeerd binnen de coöperatieve vennootschap PIEC met Proximus als meerderheidsaandeelhouder. Hoofddoel van het programma is om van Proximus een belangrijke speler te maken in de convergentie tussen telecom en it.

Voor be.wan is het een grote stap in de digitaliseringsstrategie van hun klanten. ‘Met dit partnerschap kunnen we onze bedrijfsoplossingen beter bekend maken bij onze doelgroep: kmo’s met honderd tot tweehonderdvijftig medewerkers en dochterondernemingen van internationale bedrijven met beslissingsbevoegdheid op it-gebied’, zegt Vincent Mertens, coo van be.wan. ‘We worden hier sterk in ondersteund dankzij de goede marktpositie van Proximus.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-12-14T13:15:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.