ScanSource verspreidt Panasonic-handhelds

Dit artikel delen:
Europa samenwerking

Het Amerikaanse ScanSource, met vestigingen in Brussel, Luik en Eindhoven, gaat de robuuste handhelds van Panasonic in Europa distribueren. Dit is een uitbreiding op het bestaande partnerschap van de partijen. Zo verspreidt ScanSource deze handhelds al in Amerika en is het in Europa distributeur van Panasonic’s notebooks en tablets.

‘ScanSource biedt klanten kennis en expertise, waaronder toegang tot aanvullende programma's en diensten’, vertelt Kevin Jones, managing director van de mobile solutions business divisie bij Panasonic Corporation. ‘In combinatie met het independent software vendor-programma (isv) van Panasonic, biedt ScanScoure een focus op zakelijke oplossingen voor verschillende sectoren. Samen bieden we een combinatie van de juiste handheld-hardware, zakelijke applicaties en ondersteuning voor organisaties in alle sectoren in heel Europa.’

Naast de benoeming van ScanSource introduceert Panasonic introduceert een partnerprogramma voor handhelds. Deze draagt de naam ‘Edge’. Het programma biedt naar eigen zeggen ondersteuning en stimulering aan value added resellers (var's) in de sector. Het Edge-programma biedt gekwalificeerde wederverkopers marketing-, sales- en technische ondersteuning.

ScanSource

Het Amerikaanse ScanSource, opgericht in 1992, levert technologieproducten en -oplossingen gericht op verkoop, betalingen, barcodes, fysieke beveiliging, communicatie en samenwerking, cloud en telecom. Daarnaast biedt het zijn channelpartners Europese verzending naar meer dan 65 landen.

ScanSource is actief in Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Europa. Het hoofdkantoor is gevestigd in Greenville (South Carolina). In Europa beschikt het over elf kantoren, waaronder twee in België (Brussel en Luik) en één in Nederland (Eindhoven). 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-01-25T15:05:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.