Owen Taraniuk hoofd partnerships bij Commvault

Dit artikel delen:
Owen Taraniuk Commvault

Owen Taraniuk

Commvault, specialist in zakelijke oplossingen voor back-up en herstel, archivering en cloud computing, heeft Owen Taraniuk aangesteld als hoofd Worldwide Partnerships & Market Development. Hij krijgt de leiding over de wereldwijde go-to-market-strategie en indirecte samenwerkingen van Commvault.

Taraniuk trad in oktober 2015 toe tot Commvault als vice president Asia Pacific & Japan. Hij beschikt over een kwarteeuw ervaring in de technologiemarkt en vervulde senior managementfuncties bij multinationals in de regio EMEA en Asia-Pacific & Japan, waaronder Kofax Inc., Open Text Corporation, Groupe Inova, ABS Group en Dun & Bradstreet Software. Voordat hij bij Commvault in dienst trad, was hij vice president Asia Pacific & Japan bij de Enterprise Content-divisie van EMC2.

De aanstelling van Taraniuk benadrukt volgens het bedrijf de wil van Commvault om het wereldwijde partnerprogramma uit te breiden, de groei te bevorderen met een gerichte route-to-marketaanpak en nieuwe gezamenlijke oplossingen af te leveren die partners en klanten meerwaarde bieden.

De recente introductie van ‘ScaleProtect with Cisco UCS’, een oplossing voor horizontale schaalbare databescherming die het Unified Computing System (UCS) van Cisco combineert met de HyperScale-software van Commvault, is hier een voorbeeld van.

Taraniuk en zijn team zullen nauw samenwerken met de Solutions Groups- en marketingafdeling van Commvault aan het op elkaar afstemmen en (verder) ontwikkelen van nieuwe en bestaande oplossingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-01-31T16:03:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.