Managed hosting door True

Capgemini wint twee Citrix-awards

De van oorsprong Franse it-integrator Capgemini heeft twee Citrix-awards gewonnen. Eén in de categorie ‘most impactful cloud win’ als één van de best presterende systeemintegreerders van 2017 en de ‘best overal geo gsi performance’ voor de meest productieve integreerder van het cloudsysteem van Citrix.

Jean-Philippe Bol, hoofd van de cloudtak van Capgemini over de awards: ‘We zijn erg blij met deze prijzen. We zijn al Citrix-partner sinds 2010 en dit is een bekroning op de jarenlange samenwerking.’ De prijs werd uitgereikt tijdens de Citrix Summit 2018 in Anaheim (Californië). 

LiquidHub

Recente artikelen over :

Het nieuws volgt kort op het bericht waarin bekend werd dat Capgemini het Amerikaanse LiquidHub overneemt. LiquidHub is gespecialiseerd in 'digital customer experiences' en levert een breed scala aan diensten rond digitale design, user experience, analytics en bedrijfsstrategie. Capgemini wil hiermee de aanwezigheid in de VS versterken en verder groeien op het gebied van digital en cloud.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-02-20T13:22:00.000Z Christel Tuin
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.