Arrow en Microsoft stappen samen in IoT

Ict-distributeur Arrow Electronics gaat in samenwerking met Microsoft IoT-oplossingen aanbieding waarbij hardware, software en diensten worden gecombineerd. Het IoT-pakket bestaat uit sensoren, software, toepassingen en diensten met IoT-technologie van Microsoft, Sensi Edge en Arrow Electronics.

Een IoT-sensorenknooppunt ontwikkeld door Sensi Edge verzamelt de data, de Arrow Connect mobiele app verzamelt ook data die gebruikt kan worden ter ondersteuning van (onderhouds)diensten. Deelnemende bedrijven ontvangen ook een licentie van dertig dagen voor Microsoft Azure en Microsoft Power BI. Een voorbeeld open source IoT-cloudapplicatie die draait op Microsoft Azure laat aan gebruikers zien hoe ze api’s kunnen inzetten om data te extraheren en IoT-webapplicaties creëren. Tegelijkertijd worden sensoren verbonden aan het Microsoft Power BI-dashboard zodat gebruikers leren hoe business intelligence-applicaties gebruikt kunnen worden in IoT-apps.

Arrow Electronics is een wereldwijde leverancier van producten, diensten en oplossingen aan industriële en commerciële gebruikers van elektronische componenten en enterprise computing-oplossingen. Arrow fungeert als een supply channel partner voor meer dan honderdduizend fabrikanten van apparatuur, contractfabrikanten en commerciële klanten via een wereldwijd netwerk, waarin het vanuit 460 locaties in 85 landen actief is.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-02-26T13:32:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.