Dell Boomi vernieuwt partnerprogramma

Dell-onderdeel focust op consulting-, integratie- en cloudpartners

Het partnerprogramma van Dell Boomi is vernieuwd. Het nieuwe Boomi Global Partner Program biedt een duidelijk kader voor de samenwerking met en ondersteuning door Boomi. Daarbij is nu ook een nieuw partnerportaal gelanceerd.

Onderdeel van het nieuwe partnerprogramma is onder meer dat Boomi partners nu twee routes aanbiedt om zich op specifieke terreinen te kunnen onderscheiden. Allereerst is dit het Partner Integration Accelerator Program; dit programma helpt partners praktische ervaring op te doen en optimaal gebruik te maken van Boomi’s praktijkervaringen. Het is ontwikkeld om partners te ondersteunen en snel te informeren, om zelfstandig kennis op te doen en op eigen kracht integratieprojecten op te kunnen leveren. Ten tweede is er de Partner Competency Recognition-route. Deze is opgezet voor het ontwikkelen van vaardigheden in de gehele sales- en delivery-cyclus, om de inzet van partners voor verkoop, ontwerp en implementatie te erkennen.

Vier niveaus

Om de voordelen voor partners verder te vergroten is het Boomi Global Partner Program uitgebreid met vier deelnameniveaus: Authorized, Advanced, Select en Elite. Op elk niveau kan een partner aanbrengbonussen verdienen of optreden als managed services leverancier of reseller van Boomi-producten.

‘Boomi’s wereldwijde partner ecosysteem is gericht op het succes van onze gezamenlijke klanten’, aldus Max van Eeghen, director EMEA sales en business development bij Dell Boomi. ‘Dat doen we door organisaties te helpen alles met elkaar te verbinden en overal op elk kanaal, apparaat of platform actief aanwezig te zijn. Het Dell Boomi Global Partner Program is opnieuw ingericht om onze partners vandaag en in de toekomst te ondersteunen in de groei van hun activiteiten bij onze gezamenlijke klanten.’

Partnerportaal

Boomi heeft ook een nieuw partnerportaal gelanceerd. Het nieuwe partnerportaal biedt opleidingen, materiaal voor pre-sales en sales, marketingondersteuning, implementatiewijzers en support.

Dell Boomi (Boomi), een onafhankelijk bedrijfsonderdeel van Dell, is leverancier van cloudintegratie- en workflow automatiseringssoftware.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-04-19T13:52:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.