ON2IT biedt soc-app via Palo Alto Networks

Dit artikel delen:

Cybersecurity-specialist ON2IT uit Waardenburg voegt zijn virtuele security operations center (soc)-oplossing toe aan het Palo Alto Networks Application Framework, een plek voor partners om security-apps te exploiteren. ON2IT zegt als enige Europese leverancier onderdeel uit te maken van dit raamwerk.

Met de zogenaamde zero trust soc-app claimt ON2IT een geautomatiseerd alternatief te bieden voor het in eigen huis inrichten van een soc. Het verzorgt onder meer software, hardware en soc-specialisten. Door middel van deze oplossing kunnen klanten ‘zonder zware investeringen vooraf direct een zero trust cybersecurity-strategie implementeren en op een transparante wijze 24/7 beschikken over een team met top security specialisten’.

Het Palo Alto Networks application framework biedt ontwikkelaars een cloudgebaseerde set api’s om aanvullende security-apps en -diensten te ontwikkelen. Voor deze productontwikkeling krijgen ze toegang tot log data, actuele informatie over specifieke bedreigingen en de regels voor het handhaven van het beveiligingsbeleid (policy-enforcement) in het Palo Alto Networks-ecosysteem. Via dit framework biedt de Amerikaanse security-leverancier apps van derden aan die voldoen aan de eigen gestelde eisen. 

De koppeling van de zero trust soc-app met dit het application framework wordt aangekondigd tijdens Ignite 18, de jaarlijkse conferentie van Palo Alto Networks die momenteel plaatsvindt in het Amerikaanse Anaheim. In totaal kondigde ruim twintig (inter)nationale leveranciers aan hun security-oplossingen te koppelen aan dit raamwerk. ON2IT zegt vooralsnog de enige security-specialist met een hoofdkantoor in Europa (het Nederlandse Waardenburg) te zijn die hieraan gekoppeld is.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-05-23T14:53:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.